Blog

Home / Fără categorie  / Top 5 destinații din Europa pentru luna de miere

Printre cele mai atractive destinații pentru cuplurile care merg în luna de miere se află, desigur, cele exotice, unde plajele infinite se contopesc cu apa cristalină, de un albastru legendar. Însă depinde de preferințele și de stilul fiecăruia de a călători care este locul ideal pentru a petrece poate cea mai frumoasă vacanță în doi. Planeta nu încetează să ne fascineze cu locurile sale superbe, mai mult sau mai puțin vizitate. Dacă se apropie momentul lunii de miere și pentru voi, aruncă o privire peste cele mai frumoase destinații, clasificate după tipul de aventură preferat.

Roma

Bătrânul continent are și el o mare diversitate de oferit. Astfel, fie că optați pentru o vizită într-o capitală europeană ori o experiență în insule, continentul nostru le are pe toate! De exemplu, Roma te invită să pătrunzi în istoria continentului prin vestigii și ruine prețioase, precum Forul Roman și Colosseum, dar și în viața spirituală, în Vatican. În plus, prin arhitectură și lifestyle ajungi să guști din aerul boem al unei capitale cu un vibe nu foarte diferit de al nostru.

Mykonos

Pentru a gusta dintr-un stil de viață relaxat și a te bucura de un paradis al nonconformismului, fă o vizită în Mykonos, capitala distracției din zona balcanică. Acolo vei avea parte de primirea caldă a poporului grec, dar și de niște priveliști și condiții despre care îți vine greu să crezi că sunt la o atât de mică distanță de tine.

Ibiza

Pe lista celor mai impresionante destinații pe care le poți alege pe continent, se află și Ibiza, locul petrecerilor eterne. Merită să vă documentați puțin înainte de a pleca în călătorie, deoarece o mulțime de celebrități și-au deschis restaurante pe care ar fi păcat să le ratați. Sigur aveți deja suficiente motive și, cu acesta din urmă, încă unul în plus, pentru a lua în considerare Ibiza pentru nunta voastră.

Islanda

Pentru cei care nu vor să viziteze monumente arhitecturale și nici să facă plajă, o destinație interesantă este Islanda. Cu o populație de câteva sute de mii de oameni, o țară parcă uitată de lume într-un colț înfrigurat, Islanda e plină de suprize. Înzestrată cu niște peisaje și reliefuri neașteptat de spectaculoase, marea sa întindere și faptul că este destul de nepopulată sunt o ocazie bună pentru a gusta din bucuriile oferite de spectacolul naturii.

Riviera franceză

Luna de miere e cel mai bun moment pentru a vă trata regește, așa că o săptămână pe Riviera franceză sună excelent: yachturi, hoteluri scumpe, șampanie, peisaje rupte din romane de vacanță ale marilor scriitori, mare și joie de vivre franțuzesc.

 

Este imposibil de ales doar una dintre miile de destinații superbe din jurul nostru, dar pentru a începe din aproape în aproape, poți opta pentru un sejur în Europa. Sunt doar câteva idei de vacanțe, dar depinde de voi de unde vreți să începeți.