Sală de evenimente corporate - Valery

Corporate

Home / Corporate

Ce îți oferă o sală de evenimente corporate

Evenimentele corporate la Valery Aradului și Valery Grand Ballroom înseamnă avantaje, eficiență și succes. Cu ajutorul uneltelor pe care vi le punem la dispoziție, veți avea parte de conferințe, ședințe, workshop-uri, lansări de produs și petreceri tematice reușite. O sală de evenimente corporate este important să fie adaptată nevoilor marilor corporații, pentru a putea oferi cele mai bune condiții atunci când este nevoie.

Acces cu autocarul

E mai ușor ca niciodată să îți aduci toți colegii la eveniment cu același mijloc de transport datorită parcării spațioase și a accesului ușor de pe drumul național.

Parcare spațioasă

Parcarea spațioasă asigură că fiecare invitat al dumneavoastră va găsi un loc de parcare fără nicio grijă pentru mașina sa. De asemenea, acest lucru permite accesul și vehiculelor de dimensiuni mai mari.

Scenă mobilă

Aveți mai multă flexibilitate în organizarea spațiului evenimentului dumneavoastră datorită scenei mobile, ce poate fi mutată oriunde, oricând pentru a asigura maximul de eficiență.

Control al iluminatului

Obțineți ambientul ideal cu ajutorul opțiunii de a controla nivelul iluminatului electric pentru vizibilitate maximă a proiecțiilor și prezentărilor în cadrul ședințelor, dar și pentru o atmosferă deosebită la petreceri tematice.

Proiector

Prezentările dumneavoastră vor fi lizibile și atrăgătoare vizual cu ajutorul proiectorului nostru performant. Iar împreună cu iluminatul controlabil, calitatea imaginii devine ireproșabilă.

Valet

Ați văzut vreodată acele filme high-class americane în care valetul îi întâmpină pe oaspeți? La Valery veți fi întâmpinați precum în renumitele scene și veți fi ghidat către cel mai apropiat loc de parcare.

TV LED

Prezentările dumneavoastră și videoclipurile pot fi vizualizate la calitate înaltă pe televizorul nostru LED cu diagonală mare și rezoluție optimă pentru orice conținut video.