Blog

Home / Fără categorie  / Pașii pe care trebuie să îi faci pentru a organiza o nuntă fără cusur

Cel mai frumos moment al vieții are nevoie de implicare pe măsură. Trebuie să începi din timp, așa că ți-am pregătit câteva idei pentru a începe organizat, astfel încât totul să decurgă perfect. Stabilește prioritățile și trasează ideile principale printr-un plan de acțiune. După ce ți-ai așezat în cap toate ideile, fă o schiță cu acestea și plasează-le în timp.

  • Stabiliți data

Cel mai important detaliu în organizarea unei petreceri este alegerea unei dăți. Gândește-te la o dată care simbolizează o aniversare, o zi de naștere, un eveniment deosebit. S-ar putea să trebuiască să faci compromisuri dacă nu te organizezi destul de bine, de aceea este indicat să începi de timpuriu. Tot de această dată depinde disponibilitatea artiștilor pe care dorești să îi inviți, a echipei foto-video și chiar și a oaspeților. De exemplu, dacă faceți nunta în plin sezon de vacanțe, mulți dintre invitați pot fi plecați în concediu.

  • Stabilește bugetul

Bugetul depinde de anotimpul în care veți desfășura ceremonia. De exemplu, pentru vară, dacă dorești o amenajare în exterior, grădină și alte detalii din acestea, poate vei avea de scos din buzunar mai mult decât pentru o petrecere în interior. Luând în considerare aceste lucruri, vei ști dacă mai trebuie să adaugi sau să scazi din suma inițial propusă. Gândește-te la numărul de invitați pentru a aproxima cât mai exact costurile necesare, iar dintre serviciile celelalte, alege-le pe cele prioritare.

  • Alege sala preferată

Cele mai bune opțiuni le-ai bifat deja, cu siguranță. În funcție de meniul de mâncare ales, numărul de invitați, bugetul pentru sală poate să difere. Te așteptăm într-una dintre cele 3 locații ale noastre, să ne spui mai multe despre petrecere și dorințele pe care le ai. Te invităm, pe tine și partenerul tău, să degustați variante de meniu și să aflați ce servicii vă punem la dispoziție. Contactează-ne aici sau la numerele de telefon 0747 296 613 sau 0724 544 333.

Alegerea sălii, alături de personalul dedicat pus la dispoziție, este esențială în reușita evenimentului. Profesionalismul, calitatea serviciilor, calitatea și gustul mâncării, toate acestea contribuie la succesul petrecerii și mulțumirea invitaților. Alegând Valery, cu siguranță le veți depăși așteptările.

  • Ia legătura cu artiștii

Precis ai câțiva preferați în ceea ce privește muzica, chiar dacă e vorba de o trupă live sau un DJ. La fiecare nuntă, unul dintre cele mai importante aspecte este muzica, iar pentru ca invitații voștri să se simtă minunat, nu poți face compromisuri. Mai mult decât atât, muzica aleasă trebuie să reprezinte și personalitatea și preferințele cuplului, așa că vei alege cei mai buni artiști. Contactează-i, stabilește o întâlnire cu aceștia și discutați toate detaliile.

  • Invitații de onoare + celelalte servicii

Acum că ai stabilit factorii esențiali, te poți ocupa de fotograf, video, decoruri, aranjamente florale, candy-bar și altele. Nu în ultimul rând, întâlnește-te cu fetele și fă-le marele anunț: vor deveni domnișoare de onoare. Iar prietenii partenerului tău, cavaleri. Anunță-i din timp să nu-și facă planuri – se căsătoresc prietenii lor!

Organizate de timpuriu, aceste lucruri nu îți vor crea probleme și te vei putea bucura de momentele în care te ocupi de detalii. Alegerea florilor, a decorurilor, a rochiei, sunt câteva dintre lucrurile cărora merită să le dedici timp, iar pentru că ai încadrat toate celelalte într-un timeline perfect, le poți acorda atenția cuvenită și le vei face cu drag și plăcere.