Blog

Home / Fără categorie  / Nunta regală, evenimentul anului

Ultimul eveniment care a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni a fost, fără dubii, nunta prințului Harry cu actrița Meghan Markle. Castelul Windsor a strălucit în așteptarea celei mai disputate ceremonii din ultimii ani, oficiată la capela St. George.

Cei doi susțineau, înainte de marele moment, că se simt minunat, iar Harry spunea că este relaxat, dar oare câtă presiune se află în sufletele unui cuplu când urmează un eveniment de asemenea anvergură?

600 de invitați au fost prezenți pentru a participa la schimbul de jurăminte între cei doi miri, iar cel mai așteptat oaspete a fost Regina Elisabeta a II-a. Sute de oamenii și-au petrecut noaptea în stradă pentru a-i vedea îndeaproape de Meghan și Harry, chiar și pentru câteva secunde. Cuplul a efectuat o plimbare de 25 de minute cu o caleașcă, parcurgând promenada Long Walk pentru a fi văzuți de oamenii care-i așteptau plini de entuziasm. Recepția a avut loc în St. George Hall, o uriașă sală de banchete din Apartamentele de Stat amenajate în Castelul Windsor, iar petrecerea a avut loc la Frogmore House, sub ochii celor 200 de invitați.

Se pare că Meghan și Harry au reinventat câteva reguli, precum designul tortului care se oferă invitaților în cadrul unei ceremonii de rang regal, alegerea unui cor Gospel și participarea a 1200 de oameni pe domeniul castelului.

În ceea ce privește rochia Ducesei de Sussex, aceasta a strălucit în simplitate marca Givenchy. Mai jos sunt câteva poze de la fericitul eveniment: