Nuntă iarna? Ce să faci și ce să nu faci în acest caz - Valery

Blog

Home / All  / Lifestyle  / Nuntă iarna? Ce să faci și ce să nu faci în acest caz

Temperaturile scad și în curând va ninge și sună clopotele! Iată câteva idei care să-ți facă nunta de iarnă cu adevărat fabuloasă.

Cine a spus că o căsătorie trebuie să aibă loc vara sau primăvara? Multe cupluri aleg să se căsătorească în extra-sezon. Și de ce n-ar face-o? Iarna este un anotimp feeric, învăluit într-o atmosferă romantică. Din anumite puncte de vedere există mai puține complicații. Am adunat câteva sfaturi care să te ajute să organizezi o nuntă de iarnă de vis.

Nu te teme să experimentezi cu culori

Nu te crampona într-o paletă de alburi, sau verde și roșu de iarnă, așa cum e tradițional în sezonul de sărbătoare. Optează pentru culori vii și creează contraste tropicale – cât de bine ar arăta un oranj sau verde lime? Poate chiar un galben ananas. Chiar dacă pare contraintuitiv, poate crea un ambient neașteptat de plăcut!

Îmbracă-ți domnișoarele de onoare cu stil

Lasă regulile oldschool depoarte și nu crede în acele texturi care se potrivesc cu anotimpurile. Adică, de ce n-ai putea alege rochii fără bretele, decât să încarci cu material, mâneci lungi și șaluri din satin? Cât timp domnișoarelor tale le face plăcere, alegeți împreună materialele, culorile și texturile potrivite. Și, cu siguranță veți avea parte de căldură în interior, așa că nu e nevoie să-ți faci griji.

Dar ai grijă să nu le fie frig! 

Atunci când alegeți rochiile fetelor, gândește-te și la ce vor purta afară, chiar dacă e de la mașină până în sală ori în biserică. Dacă fetele poartă tocuri cui și pe jos este alunecos, permite-le să își schimbe încălțămintea. Paltoanele, de asemenea, sunt absolut necesare. Doar dacă aveți noroc de o iarnă blândă veți scăpa doar cu o pashmina, un bolero sau o blăniță subțire.

Creează o recepție cu atmosferă intimă, caldă

Sunt multe moduri prin care poți crea un spațiu plăcut și primitor. Soarele apune mai devreme, așa că lumânările vor crea atmosfera perfectă și vor da o strălucire discretă. Sfătuiește-te cu decoratorul evenimentului în privința materialelor pe care să le folosești, fie că este vorba de funde, perne pentru zona de lounge sau fețe de masă.

Dar nu prea caldă! 

Dacă observi că lucrurile tind să se încingă prea tare, mai ales pe ringul de dans, roagă persoana responsabilă să scadă puțin temperatura, astfel încât să nu existe nici un disconfort termic. Dacă există mai multe aparate termostat, reglează-l doar pe cel din preajma ritmului de dans.

Fii grațioasă cu invitații

Poți să le mulțumești invitaților tăi în foarte multe moduri. Iar când vine vorba de mărturii, profită de ocazie și oferă-le fursecuri, prăjiturele și turte dulci care sunt preferatele tuturor. Ornamentele personalizate sunt o altă idee bună sau, dacă vă aflați în preajma Sfântului Valentin, gândește-te la ceva pe tema asta.