Blog

Home / All  / Lifestyle  / Noul trend: invitații de nuntă în cutie

Plicurile invitațiilor pe care le vei trimite oaspeților tăi își îndeplinesc scopul și arată deosebit. Însă nu înseamnă că sunt singura ta opțiune! Din ce în ce mai mulți miri și mirese aleg să trimită invitațiile în cutii. Deși este o variantă mai costisitoare, cutiuțele pot oferi unicitate alurii evenimentului, pe lângă că fac totul mult mai ușor de păstrat.

Dacă te sfătuiești cu un designer de evenimente creativ și la curent cu tot ce e nou, poți folosi cutiuțele pentru ca, mai apoi, invitații să își depoziteze în ele mărturiile de nuntă. Așa vei crea un cadou care le va rămâne mereu o amintire fizică oaspeților tăi.

Aceste cutiuțe pot avea forme, culor și dimensiuni felurite, astfel încât să le poți asorta evenimentului și întregii tematici. Imaginează-ți un design elegant, în culori închise cu foiță de aur, în ton cu un eveniment formal și elegant, sau poți opta pentru culori îndrăznețe, umplute cu diverse surprize, pentru o nuntă mai intimă. În continuare te ajutăm cu unele idei care au fost pe placul nostru și sperăm că te vor inspira și pe tine.

De la clasic și luxos la creativ și cool, fără îndoială că aceste idei sunt ceva nou și în trend.