Ghidul unui mire cu stil - Valery

Blog

Home / Fără categorie  / Ghidul unui mire cu stil

Chiar și pentru un mire nunta e plină de emoții când vine vorba de ținuta sa. În încercarea de a păstra conduita dress-code-ului, mirele poate opta pentru un costum clasic, din trei piese standard. Dar și alegerea acestora ține de tematica evenimentului, de locație, de moment și de multe alte aspecte.

Însă chiar și așa, nu este imposibil să personalizezi look-ul. Tradiția nu trebuie să te împiedice în singura zi în care pui preț așa de mare pe ținută. Chiar dacă organizezi o pertrecere fastuoasă sau o ceremonie în cadru restrâns, poți avea un look și o accesorizare care să te facă mândru.

Îți dăm câteva idei pentru a rupe monotonie cravatei negre și a evada puțin din rutina unui costum clasic.

Dacă optezi pentru negru fiindcă te reprezintă, poți schimba tuxedo-ul pentru un blazer din tartan sau să înlocuiești butonii cu unii care au forme mai neconvenționale. Plănuiești o nuntă pe plajă? Dă-i un plus de valoare costumului de culoare deschisă cu un buzunar aplicat sau un papion interesant. Iar dacă ai o nuntă de zi, optează pentru un costum cu o vestă colorată și desăvârșește look-ul cu o pereche de pantofi cognac.

Iată câteva ținute care ne plac și sperăm că te vor inspira.