Despre noi - Valery

Despre noi

Home / Despre noi

În 1999, am avut plăcerea de a deschide primul Valery, care astăzi a rămas o amintire a începutului unei lungi călătorii pavate cu evenimente formidabile. De atunci și până acum, Valery s-a aflat într-o continuă evoluție pentru a oferi perfecțiunea. Cadrul elegant, atmosfera de poveste, diversitatea meniurilor personalizate, aranjamentele și decorurile deosebite transformă orice nuntă într-un eveniment magic. Iar evenimentele corporate la Valery oferă calitatea fără compromis pentru compania dumneavoastră. O selecție modernă de unelte ce vă vor face ședințele mai eficiente, parcare spațioasă, amenajată cu atenție pentru invitați, scenă mobilă pentru a facilita organizarea productivă și multe altele. Toate acestea în 3 locații deosebite, cu o tradiție îndelungată de a crea evenimente la cele mai înalte standarde.

1999

Am deschis prima locație Valery, prin care am reușit să creăm prima serie de evenimente deosebite în Timișoara.

2005

Valery Moșnița prinde contur și personalitate prin stilul său clasic și elegant care impresionează invitații chiar și în ziua de azi.

2013

Am clădit Valery Aradului, cu trei săli moderne și elegante, ideale nu doar pentru nunți și botezuri, dar și pentru evenimente corporate.

2017

Valery Grand Ballroom ia naștere din dorința de a trece la următorul nivel al evenimentelor și de a scrie povești și mai impresionante.

MENIU

Adaptat mereu pentru toate gusturile, meniul nostru conține toată varietatea de care au nevoie invitații dumneavoastră. Echipa noastră, coordonată de doi bucătari-chefi cu vastă experiență, se dedică întotdeauna pentru a vă satisface dorințele culinare și pentru a vă face evenimentul cu atât mai somptuos.

Catering

Aducem servicii de catering la rang de artă printr-o filozofie simplă: fiecare client este unic și special. Dintotdeauna, Valery a știut că adaptabilitatea și flexibilitatea sunt atribute esențiale pentru a organiza evenimente desăvârșite, iar tocmai de aceea oferim consiliere și planificare detaliată, precum și meniu diversificat, personal bine antrenat, organizare bar și service, mise-en-place, veselă, tacâmuri, accesorii, decorațiuni, aranjamente florale și multe altele pentru a vă da evenimentului personalitatea mult dorită. Totul cu posibilitatea de a servi 5000 de persoane.