Blog

Home / Fără categorie  / De ce să-ți sărbătorești nunta la Valery

Știi că nu poți renunța la nimic din ce-ți dorești atunci când sărbătorești cel mai important lucru. Dacă aștepți fericitul eveniment în vara aceasta, pregătește-te pentru vești bune! Fă-ți planurile pentru petrecerea nunții, botezului, majoratului sau a banchetului la Valery și surprizele nu vor înceta să apară.

De ce să ne alegi pe noi? Iată câteva elemente care ne fac unici în Timișoara.  

Conceptul Valery a fost creat din dorința de oferi oamenilor șansa de a se bucura de ceva cu adevărat strălucitor. O sală de evenimente nu reprezintă mai mult decât un simplu loc, cu facilitățile necesare. Ceea ce diferențiază un simplu loc de un tărâm al amintirilor este atmosfera care te face să-ți dorești să rămâi acolo. Ne-am dorit să creăm un loc cu totul special, care impune grandoare și rafinament, astfel încât, orice eveniment sărbătorit acolo să fie remarcabil și să se transforme în clipe de neuitat.

Am dat atenție tuturor detaliilor care contează atât de mult când trebuie să iasă totul perfect, fără să scăpăm din vedere nimic. Exteriorul este la fel de important precum interiorul, de aceea am apelat la specialiști care ne-au ajutat să creăm un spațiu feeric, care stârnește emoția trăirii unei povești. Totul sub jocul maiestuos de lumini, într-un spectacol pe care-l oferă fântâna arteziană – o plăcere să o privești.

Avem deja 3 locații de care suntem mândri, fiecare cu propria sa personalitate și, la rândul său, menită să creeze povestea celor care vor păși acolo. Este vorba de Valery I, Valery Moșnița și Valery Aradului – 3 stiluri diferite, dar la fel de elegante, unde păstrăm tradițiile, dar le transpunem într-o lume unică pentru fiecare dintre invitații noștri.

Valery Grand Ballroom

Grand Ballroom este locul dedicat unui eveniment ieșit din comun, în care luxul este la superlativ, iar eleganța nu cunoaște limite. Sala Grand poate găzdui 900 de invitați care se vor bucura de rafinament absolut. Serviabilitatea ne caracterizează, de aceea personalul se află la dispoziția oaspeților, cu o atitudine profesionistă, o pregătire riguroasă, mereu cu zâmbetul pe buze. Iar pentru a completa bunul gust pe toate planurile, sommelier-ul nostru a ales cele mai distinse vinuri, pentru arome desăvârșite.

Valery Moșnița

Sala de evenimente Valery Moșnița oferă spațiu pentru 200 de persoane. Un eveniment de dimensiuni medii este perfect pentru această sală. Invitații tăi se bucură de intimitate, spațiu privat de parcare pentru cei care aleg să vină cu mașina personală, și două terase în aer liber – una acoperită, una descoperită. Mobilierul este creat în Italia, unde exigența în design nu permite compromisuri – lemnul masiv din care este confecționat asigură calitatea și confortul evenimentului tău. 

Piesa de rezistență este pianul, astfel poți alege să inviți pe scenă artiști care au în repertoriu partituri de pian. Muzica este un aspect esențial în ceea ce privește reușita unui eveniment, de aceea, sunetul liniștitor de pian îți va acoperi povestea cu un voal delicat de rafinament. Lobby-ul e locul în care-ți întâmpini oaspeții cu brațele deschise și este ideal pentru ședințe foto deosebite.  

Valery Aradului

Valery Aradului este cea mai accesibilă dintre locații, fără a face însă compromisuri în ceea ce privește eleganța, calitatea serviciilor sau atmosfera. Situate într-un punct ferit de agitația orașului, dar fără a fi greu accesibil, cele 3 încăperi din Aradului pot primi  rezultatul unei călătorii de ani întregi, plini de emoție și momente deosebite în care ne-am bucurat împreună cu 70, 200 sau 400 de persoane. Ambientul se pretează și evenimentelor elegante, precum nuntă, botez sau banchet, dar și întâlnirilor corporate.

 

Calitatea serviciilor se face remarcată la fiecare pas, iar decorurile minunate vor scoate în evidență alegerile tale tematice, florale, dar și muzicale sau de lumini. Te invităm să faci un tur în galeria fiecărei săli pentru a-ți fi mai ușor să vizualizezi cadrul evenimentelor, dar și să iei o decizie. 

Grand Ballroom  |  Moșnița Aradului

 

Pentru toate detaliile de care ai nevoie, îți stăm la dispoziție cu mare drag. Contactează-ne aici: http://valery.ro/contact/