Cum alegi locația perfectă pentru nuntă - Valery

Blog

Home / Prezentări  / Cum alegi locația perfectă pentru nuntă

Pentru că se apropie momentul pe care îl visezi de mult, știi că nu are voie să fie altfel decât așa cum ți l-ai imaginat, până în cele mai mici detalii. Nu trebuie să renunți la nimic din ce îți dorești, acum transformi fantezia în realitate.

Trebuie să iei multe decizii de acum, iar variantele pe care le ai la dispoziție trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Primul pas e să alegi cel mai potrivit loc pentru ca elementele să corespundă, așa cum ți-ai dorit, cu ceea ce ți-ai imaginat.

Ambientul – elegant și rafinat, culorile – alese cu bun gust, astfel încât să scoată în evidență orice decor pe care îl vei alege, indiferent de tematică. Spațiul – suficient de mare, pentru ca oaspeții tăi să se simtă confortabil și în largul lor, mobilierul – clasic, ales cu exigență, meniul – savuros și variat. Toate acestea și multe, multe altele sunt mici și mari misiuni care trebuie neapărat îndeplinite.

Găsești răspunsul fiecăreia dintre aceste provocări, la Valery.

Suntem pe hartă în două puncte importante din Timișoara – Moșnița și Calea Aradului.

Sala de evenimente Valery Moșnița se definește prin clasic și elegant, iar înăuntru încap până la 200 de persoane. Un eveniment de dimensiuni medii este perfect pentru această sală. Invitații tăi se bucură de intimitate, spațiu privat de parcare pentru cei care aleg să vină cu mașina personală, și două terase în aer liber – una acoperită, una descoperită. Mobilierul provine din Italia, unde exigența în design nu permite compromisuri – lemnul masiv din care este confecționat asigură calitatea și confortul evenimentului tău.

Piesa de rezistență este pianul, astfel poți alege să inviți pe scenă artiști care au în repertoriu partituri de pian. Muzica este un aspect esențial în ceea ce privește reușita unui eveniment, de aceea, sunetul liniștitor de pian îți va acoperi povestea cu un voal delicat de rafinament. Lobby-ul e locul în care-ți întâmpini oaspeții cu brațele deschise și este ideal pentru ședințe foto deosebite.  

La Grand Ballroom, clasicul și modernul se împletesc. 5 stele ale eleganței dau viață evenimentelor grandioase. Oaspeții tăi sunt preluați de valetul nostru pentru a-i ghida spre locul de parcare. Aproape de intrare se află minunata fântână arteziană cu joc de lumini.

Interiorul te cucerește prin grandoare, complimentat de cei opt metri înălțime, este pregătit să primească până la 900 de invitați. Ospătarii îți servesc cu drag preparatele a căror aromă este intensificată de vinuri alese cu grijă de sommelier-ul nostru.

Valery Aradului este rezultatul unei călătorii de ani întregi, plini de emoție și momente deosebite în care ne-am bucurat împreună cu oaspeții noștri de evenimente minunate. Indiferent dacă ai o nuntă de mici sau mari dimensiuni, poți alege una dintre cele trei săli care primesc cu drag 70, 200 sau 400 de persoane. Ambientul se pretează și evenimentelor elegante, dar și întâlnirilor corporate.

 

Întâlnești calitatea serviciilor la fiecare pas, iar decorurile minunate vor scoate în evidență alegerile tale tematice, florale, dar și muzicale sau de lumini. Te invităm să faci un tur în galeria de imagini pentru a-ți fi mai ușor să vizualizezi cadrul evenimentelor, dar și să iei o decizie.