Cele mai frumoase inele de logodnă - Valery

Blog

Home / Fără categorie  / Cele mai frumoase inele de logodnă

Cine spune că trebuie să porți un inel de logodnă tradițional? Așa cum tu ești unică, la fel și inelul trebuie să-ți fie oglindă, să te reprezinte. Dar cu siguranță alesul tău te cunoaște suficient încât să știe 100% ce îți va plăcea și, mai ales, ce te reprezintă.

Poate ești o persoană care preferă un inel clasic cu diamant. Așa să fie! Dar să nu uităm că multe dintre femei își doresc ceva mai opulent sau cu o frumusețe impresionantă, care să poată fi purtat și peste 20 de ani cu la fel de multă dragoste. Există și bijuterii statement care nu presupun neapărat existența unei pietre de mari dimensiuni. Sunt și mulți designeri care pot crea ceva unicat și fabulos, o bijuterie pe care nu o mai are nimeni altcineva în lume.

Așa că, fie că e vorba de rubin, smarald, vintage sau modern, orice inel va fi deosebit prin exact acel detaliu original, diferit. Modul în care este montată piatra, finisajele, nuanța în care este rodinat, combinația de materiale, toate sunt câteva mici detalii care se abat puțin de la rețeta clasică a solitaire-ului. Iată câteva exemple care te vor încânta.