Beneficiile unui eveniment corporate la Valery - Valery

Blog

Home / Prezentări  / Beneficiile unui eveniment corporate la Valery

Valery aduce evenimentele corporate la standarde premium pentru a garanta succesul companiei dumneavoastră. Conferințele, ședințele, lansările de produs, workshop-urile și petrecerile tematice sunt ușor de realizat cu avantajele și beneficiile oferite de Valery Aradului și Grand Ballroom.

E mai ușor ca niciodată să îți aduci colegii la eveniment cu autocarul datorită parcării spațioase și a accesului ușor de pe drumul național. Parcarea spațioasă asigură că fiecare invitat va găsi un loc unde își poate lăsa mașina. Valetul întâmpină fiecare invitat în parte și îl ghidează spre cel mai convenient loc de parcare.

Scena mobilă pusă la dispoziție aduce flexibilitate nemaiîntâlnită în amenajarea spațiului. Aceasta poate fi mutată oriunde, oricând și este soluția perfectă pentru a oferi cadre variate la același eveniment.

Pentru prezentări lizibile și atrăgătoare, vă punem la dispoziție un proiector performant și TV LED cu diagonală mare și rezoluție optimă. Împreună cu iluminatul controlabil, obțineți imaginea perfectă, iar toți invitații vor putea vizualiza prezentarea cu ușurință.

Toate acestea și alte beneficii specifice Valery în două locații atent amenajate în Timișoara și în Moșnița.