Valery Grand Ballroom - Valery
 

Valery Grand Ballroom

Home / Acasă / Valery Grand Ballroom

GRAND BALLROOM

superlativul evenimentelor

Clasicul și modernul se îmbină perfect în cea mai nouă locație Valery, unde evenimentele grandioase prind viață într-un cadru elegant.

Precum în filmele high-class, valetul te întâmpină și te ghidează spre locul unde îți poți parca mașina.

Te apropii de intrare și începi să te simți precum într-un loc magic: fântâna arteziană, ale cărei jocuri de lumini dansează pe ritmul melodiilor, îți atrage privirea.

Înăuntru, ești uluit de eleganța încăperii care poate găzdui până la 900 de invitați, și chiar două evenimente desfășurate în mod concomitent. Da, chiar două evenimente deodată sunt posibile, printr-o simplă despărțire a celor două încăperi cu ajutorul unui perete despărțitor care oferă și izolație fonică.

Te așezi la masă, iar mâncarea preparată de bucătari cu o îndelungată tradiție pentru bun gust îți este servită de către ospătari profesioniști. Savurezi din băutura recomandată de către somelier, a cărei arome se potrivește perfect cu mâncarea degustată de tine.

Nunta prinde contur în momentul în care începe dansul mirilor, unde iluminatul controlabil este folosit pentru a crea ambientul potrivit, iar melodia lor preferată încântă auzul cu o claritate deosebită.

Află toate avantajele pentru evenimente corporate