6 motive să organizezi petrecerea de Crăciun la Valery - Valery

Blog

Home / Social  / 6 motive să organizezi petrecerea de Crăciun la Valery

Vine Crăciunul, așa că e timpul pentru distracție!

Se apropie cu pași repezi perioada minunată în care ne amintim de clipele frumoase petrecute alături de colegi, dar și de provocările pe care le-am depășit cu bine. Este momentul în care sărbătorim toate reușitele!

Așa că, dacă tu și colegii tăi căutați un loc în care să sărbătoriți împreună toate acestea, l-ați găsit la Valery.

Colegii sunt oameni alături de care îți petreci o bună parte din timp, dar sunt momente în care trebuie să uitați de responsabilități și să vă lăsați cuprinși de spiritul sărbătorilor, de bucuria de a dărui și de prilejul de a vă distra împreună.

Alegănd locul pentru această petrere la Valery, toate grijile și responsabilitățile unei petreceri reușite cad în mâinile noastre, iar noi suntem pregătiți să le îndeplinim cu bucurie. Singura voastră preocupare va fi aceea de a vă simți bine. Mai exact, de la excelent în sus! Personalul nostru este pregătit și dispoziția voastră, iar petrecerea are loc într-un spațiu de gală, într-o locație ferită de zgomotul orașului și de agitația de care abia ați așteptat să fugiți.

 

De ce să alegi Valery pentru Christmas Party  – 6 motive să sărbătoriți Crăciunul cu noi

 

  • Oferim locuri de parcare pentru toți invitații. Poți lăsa mașina în condiții de siguranță în timp ce tu de distrezi pe cinste!
  • Poți revedea cele mai frumoase momente alături de echipa ta proiectate pe cel mai mare televizor LED ca să retrăiți împreună emoția reușitelor voastre.
  • Mesajele voastre sunt importante și pentru noi. Fiecare toast, fiecare mesaj și dedicație sunt transmise prin sunet de calitate, garantat de producătorii de top pe care i-am ales pentru sistemul de sunet și surround.
  • Amintirile sunt cele mai spectaculoase atunci când le poți revedea. Am conturat un colțișor pentru cele mai frumoase fotografii.
  • Ne recomandă cei peste 20 de ani de experiență în organizarea de evenimente, iar prestigiul celor 3 săli de evenimente Valery o confirmă: petrecerea ta va fi cu totul specială.
  • Îți poți personaliza meniul în funcție de buget și doleanțe, astfel încât să vă bucurați de cele mai apetisante preparate și băuturi din barul nostru.

Te rugăm să ne dai mai multe detalii despre eveniment. Un coleg din echipa Valery îți va răspunde prompt la mesaj, va verifica disponibilitatea sălii dorite în data stabilită de tine și te va ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru ca petrecerea voastră să fie extraordinară. Pune o întrebare aici sau intră în contact direct cu echipa Valery aici