5 trenduri decorative pentru nunta ta perfectă în 2018 - Valery

Blog

Home / All  / Lifestyle  / 5 trenduri decorative pentru nunta ta perfectă în 2018

Dacă vei fi mireasă anul acesta, cu siguranță te întrebi care va fi tematica nunții tale. Ce culori să alegi și ce tipuri de decorațiuni se poartă anul acesta afli în cele de mai jos. 2018 va fi un an al creativității și al culorilor pământului, cu tușe metalice pudrate și nuanțe de verde-pădure.

Pădurea fermecată

Nimic nu te poate face să te simți ca într-o poveste decât o pădure fermecată. Cu siguranță și tu te-ai visat într-un univers precum cel al Albei ca Zăpada, iar acum îți poți pune toată imaginația în practică. Flori îndrăznețe, accente de mușchi verde, decorațiuni din plante vii și lumini incandescente de lumânare vor crea fundalul magic pentru seara ta. Mmm, ce romantic…

 

Vintage urban

Cel mai îndrăzneț trend din lista aceasta este trendul vintage-urban. 2 elemente care reprezintă un mix condimentat, nu neapărat ușor de combinat, sunt aceste două teme. Imaginează-ți chic-ul și atmosfera vizuală pe care o creează niște decorațiuni vintage, mai ales dacă le plasezi într-o sală cu design modern.

 

Hambarul rustic

Nu toate petrecerile trebuie să fie fastuoase sau decorate luxos. De multe ori, nici tinerii însurăței nu își doresc. Tocmai pentru a păstra un picior pe pământ, poți alege un decor mai rustic pentru ceremonia ta, ceea ce nu înseamnă ca nu va fi elegant! Dimpotrivă – provoacă-i pe designerii care se ocupă de eveniment să găsească soluții creative, și vei rămâne uimită de posibilități!

 

Metalul industrial

Nuanțele metalice sunt foarte căutate în ultima vreme, mai ales cu popularitatea ascendentă a nuanțelor de cupru și aur rose. Poți opta pentru o mulțime de accesorii care vor înveli în eleganță materialele, mobilierul, accente metalice care vor pune în valoare florile și chiar și ținuta ta mireasă. Iată câteva exemple din care te poți inspira.

 

Nuanțele neutre moderne

Poți să creezi o atmosferă discretă cu ajutorul unor culori atât de delicate! Simplitatea e adesea cel mai bun răspuns, iar partea frumoasă este că poți combina aceste culori cu accente mai puternice sau detalii precum culorile metalizate de care vorbeam mai devreme. Nu-ți fie frică să experimentezi și să fii originală!