4 idei creative pentru o nuntă fără complicații - Valery

Blog

Home / All  / Lifestyle  / 4 idei creative pentru o nuntă fără complicații

Atunci când organizezi cel mai important eveniment al vieții tale, există toate acele aspecte plăcute, emoția amintirii, dragostea pe care o împărtășești cu oamenii care aleg să se bucure împreună cu tine. Dar, pe lângă toate acestea, intervine și o serie de situații care îți pot crea mult stres.

Poate fi vorba de situații neplăcute sau critice, precum și de probleme care par fără soluție. Nu intra în panică: acționând cu mult calm poți face față oricâror situații și, dacă te gândești mai bine – nici nu merită să îți strici buna dispoziție, nu-i așa? Îți atașăm o listă de idei și situații – bune și rele – și cum să le faci față.

 

  1. Aranjamente florale – începem cu ceva frumos: fă un mic research, află care sunt culorile acestui an și începe să-ți imaginezi cum ar arăta diverse aranjamente florale în decorul ales de tine. Un exercițiu plăcut, nu? Acum, iată și o imagine care să te inspire. 
  2. Hostesse pentru primirea invitaților – acum, o situație mai puțin plăcută: știm cât este de neplăcut și de obositor pentru un cuplu să facă efortul de a primi și plasa la mese toți invitații. De aceea, adoptă varianta mai ușoară pentru voi: angajează două hostesse sau roagă două persoane care vor să te ajute să preia această sarcină.
  3. Luminile colorate sunt plictisitoare – optează pentru culorile anotimpului în care vă aflați. Toate acele lumini colorate pentru care optează majoritatea cuplurilor nu se potrivesc, de cele mai multe ori, decorurilor alese. În schimb, puteți fi mai creativi optând pentru o instalație de lumini în tonuri care avantajează nu doar amenajarea, ci și restul de culor alese. Dacă acestea reflectă și sezonul în care are loc nunta – cu atât mai interesant. Iată un exemplu ca să îți faci o idee despre ce e vorba. 
  4. Cum rezolvi problema copiilor? – copiii sunt bineveniți la orice petrecere, însă, prea mulți și prea mici pot să vă ocupe mai mult timp sau spațiu decât ați vrea. În fond – este singura dată când voi sunteți în centrul atenției, așa că prietenii voștri nu se vor supăra dacă găsiți o idee creativa pentru ca toată lumea să fie fericită. Cel mai simplu ar fi să plasezi toți copilașii la aceeași masă și angajezi sau să delegi o un adult responsabil de captarea atenției, organizarea de activități și altele.