3 argumente perfecte ca să-ți păstrezi calmul în ziua nunții - Valery

Blog

Home / All  / Lifestyle  / 3 argumente perfecte ca să-ți păstrezi calmul în ziua nunții

Nunta, necunoscutul pe care abia îl aștepți

  • Să spunem că ți-ai planificat recepția afară – dar ce faci dacă plouă? Simplu: rezervă-ți un plan B pentru orice eventualitate, iar apoi – uită de tot! Ai planul de rezervă, așa că nimic nu-ți poate răpi bucuria și petrecerea perfectă. Sigur, poate îți doreai ca totul să arate diferit, să călcați pe iarbă și să aveți poze surprinse în toate momentele zilei. Dar trebuie să-ți asumi acest risc, odată ce ai ales să organizezi petrecerea în exterior. De cele mai multe ori, problemele cele mai importante apar cu o săptămână sau două înainte de marele eveniment, iar cuplul resimte din plin aceste presiuni. Fiți precauți – imaginați-vă situațiile critice care pot să apară, faceți un plan de rezervă și totul va merge de minune. În plus, vă scutiți de stres.
  • Trebuie să renunți la câteva elemente și decorațiuni perfecte, pe care ți le doreai cu orice preț. Ai investit suficient timp în căutarea elementelor de decor și design, ca să împodobești sala și să arate totul așa cum ai visat. Dar cineva a venit cu o idee pe care nu o poți refuza, iar acum trebuie să renunți la ceva ales de tine. Acceptă situația așa cum e și gândește-te că reușita petrecerii nu stă nici în decorațiuni, nici în flori și nici în repertoriul formației pe care ai angajat-o. Ziua aceea va fi perfectă pentru că e prima din restul vieții voastre împreună! Mai contează altceva?!
  • Ziua cea mare este despre voi doi, despre familie, prieteni și sărbătorirea unui eveniment fericit. Nu-ți face griji de nimic – dacă le place tortul sau muzica ori dacă prietena se uită urât la tine că ai pus-o la masă cu fostul. Bucurați-vă de timpul petrecut împreună, de dans, de poze și întâmplări amuzante. Lasă stresul deoparte, uită de detaliile incomode și relaxează-te: ziua aceasta este despre voi!